Adventi Civil Börze 2023 – Karácsonyi Adománygyűjtés Veszprém vármegyében

Adventi Civil Börze 2023 – Karácsonyi Adománygyűjtés Veszprém vármegyében

Adventi Civil Börze – Az állatok karácsonya 2023

A Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya a Civil Közösségi Szolgáltató Központokkal együttműködve 2023-ban is megszervezi a hagyományos Adventi Civil Börze elnevezésű országos karácsonyi adománygyűjtő programot.

Veszprém Adventi Vásár idén egy különleges eseménnyel gazdagodik, hiszen december 9-én, szombaton 14.00-tól 18.00-ig kerül megrendezésre az „Állatok Karácsonya 2023” nevű esemény. Az esemény fő célja az állatvédelem népszerűsítése és az állatokra irányuló karácsonyi adományok összegyűjtése.

Az ActiCity Központ (8200 Veszprém, Hóvirág u. 1.) területén zajló rendezvény kínálata színes és interaktív programokat ígér a látogatóknak. Az esemény részeként kerül megrendezésre egy látványos flashmob, melynek témája „KÖZÖS ÜGYÜNK AZ ÁLLATVÉDELEM”. A résztvevők felhívják a figyelmet az állatvédelem fontosságára, miközben szórólapok segítségével tájékoztatják a közönséget az örökbefogadás lehetőségeiről.

A rendezvény különös figyelmet szentel a fiatal generációnak is, hiszen gyerekeknek szóló foglalkozásokkal és színezőkkel várják a felelős állattartás fontosságának megismertetése érdekében. Emellett egyéb bemutatók is színesítik a programot.

Az esemény keretében lehetőség nyílik helyszíni tanácsadásra is, melyet állatorvos vezet, és ahol ellenőrzik a chip regisztrációs adatokat. Ezenkívül a látogatók pénzadományaikat helyszínen elhelyezett gyűjtődobozokba tehetik, továbbá lehetőség van tárgyi adományok (pl. szárazeledel, takarók, játékok) leadására is.

A rendezvény számos prominens támogatóval büszkélkedhet. Ovádi Péter országgyűlési képviselő vállalta a fővédnöki tisztséget, Vörösmarty Éva, a Veszprém Vármegyei Közgyűlés alelnöke is támogatja az eseményt. A Telekom Veszprém kézilabdacsapat válogatott játékosa és Süle Zsolt, szintén csatlakozik a kezdeményezéshez, részt véve a flashmobban.

Az „Adventi Civil Börze 2023” egyedülálló lehetőséget teremt a közösség számára, hogy összefogva támogassa az állatokat és kifejezze a karácsony valódi jelentését: az adományozás és az együttérzés ünnepét.

Az esemény szervezői a Veszprém Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ és az Olt-Alom állatvédő Egyesület mindenkit szeretettel várnak a rendezvényen!

FACEBOOK ESEMÉNY

https://fb.me/e/4JrwwbK9R

Az adománygyűjtő akció december 20-ig tart. Ez idő alatt a tárgyadományokat az alábbi helyszíneken várjuk:

Veszprém Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ irodája
(8200 Veszprém, Kossuth L. u. 10. 1. em. 107. – hétköznpokon 9:00 – 15:00)

Eötvös Károly Megyei Könyvtár – Gyermek- és Ifjúsági Könyvtár
(8200 Veszprém, Komakút tér 3. – hétköznap 9:00 – 15:00)

A pénzadományokat az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni:
A Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület
MBH Bank
73900236-11043168
A közleménybe kérjük írják be: „Oltalom adomány”

Bővebb információ:
www.veszpremicivil.hu
https://facebook.hu/veszpremi.haz

https://www.facebook.com/oltalomallatvedoegyesulet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük