Nemzeti Ifjúsági Tanács online programja

Nemzeti Ifjúsági Tanács online programja

Ezúton szeretnénk az alábbi online eseményt a figyelmükbe ajánlani, amelynek során a Nemzeti Ifjúsági Tanács működése, valamint a szervezethez való csatlakozási lehetőségek kerülnek bemutatásra.
A Nemzeti Ifjúsági Tanács a magyarországi ifjúsági szervezetek ernyőszervezete, amely nemzetközi tudás-, kapcsolati- és információs tőkével támogatja Magyarország fiataljait és képviseli érdekeiket a döntéshozók felé. Missziónknak tekinti az ifjúságügy fejlesztését és a fiatalok közéleti témák iránti figyelmének felkeltését. A szervezet feladata a fiatalok és a tagszervezetek képviselete, az ifjúsági szervezetek közötti párbeszéd megteremtése, az ifjúsággal kapcsolatos ügyek közérthetővé és elérhetővé tétele, az ifjúsági szektor fejlesztése, a döntéshozókkal történő folyamatos párbeszéd megteremtése, a horizontális ifjúságpolitikai célok megvalósulásának elősegítése, illetve a tagszervezetek segítségével a fiatalok elérése, problémáinak feltárása és
közvetítése a döntéshozók felé. A Nemzeti Ifjúsági Tanács mindezek mellett európai és világszinten is képviseli a magyar fiatalokat, illetve annak álláspontját.

Időpont: 2020. június 11. (csütörtök) 11:30

Az online esemény az alábbi google meets linken keresztül lesz elérhető:

meet.google.com/qrh-ixyi-thz

A program során megismerhetik a NIT legfontosabb projektjeit és programjait, valamint a tagszervezeteik számára elérhető képzéseiket és szolgáltatásaikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük