Adventi Civil Börze 1. hét

Adventi Civil Börze 1. hét

2020-ban a járványhelyzet nem teszi lehetővé a hagyományos adventi vásárok megtartását. Emiatt sok civil szervezetnek nem lesz lehetősége a már szokásossá vált adventi adománygyűjtő kampánya fizikai megvalósítására. A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve teret és lehetőséget szeretne biztosítani a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtéséhez egy új, rendhagyó, az online térbe „költöztetett” Adventi Civil Börze megszervezésével.

Bemutatkozik a Fanni Házat Támogató Alapítvány

Alapítványunk célja az eltérő fejlődésmenetű gyermekek állapotjavítása, a sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztése a család igényeinek figyelembevételével.

Kisebb és nagyobb pártfogoltjainknak is igénye a társaság, a kortársakkal együtt töltött idő, a közösség nyújtotta örömök megélése. Kiscsoportos foglalkozásainkkal erre is igyekszünk lehetőséget biztosítani a megfelelő ellátás mellett.

Szeretnénk a hozzánk kerülő gyerekek életét színesebbé, vidámabbá tenni, mert hisszük, hogy a jókedv, a mosoly a legjobb alapja a fejlődésnek. A boldog gyermeknek lehet boldog családja.

A teljes bemutatkozó anyag és a támogatás részletei elérhetőek az Adventi Civil Börze oldalán:

https://civil.info.hu/kezdolap/kampanyok/index?o=132

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük