Elektronikus ügyvitel – Elektronikus pályázatírás képzés

Elektronikus ügyvitel – Elektronikus pályázatírás képzés

Pályázatírás az Elektronikus Pályázati és Együttműködési Rendszerben (EPER).

200 000 Ft támogatás kis civil szervezeteknek! – 2019. február 25-től indulnak a Nemzeti Együttműködési Alap Egyszerűsített pályázatai.

F I G Y E L E M!
A pályázatokat kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani!
Az elektronikus regisztráció folyamatáról, a pályázat előkészítéséről képzést szervezünk azon civil szervezetek részére akik még nem pályáztak a rendszerben.

2019. február 19. 09:00 – 17:00

A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019-től új támogatási formát vezetett be az úgynevezett „Egyszerűsített támogatás” formájában.

Az „Egyszerűsített pályázati kiírás” (NEA-19-EG) célja a helyi szinten működő (helyi vagy területi hatókörű) kis civil szervezetek támogatása, amelyek így normatív alapon, egyszerűbb pályázati adatlap kitöltésével juthatnak egyszeri, kis összegű (legalább 100 000 Ft és legfeljebb 200 000 Ft) támogatáshoz, melyet alapcél szerinti tevékenységükhöz kapcsolódó költségeik fedezésére fordíthatnak.

A pályázati különlegessége, hogy az elkülönített keretösszeg kimerüléséig a pályázó civil szervezetek bírálat nélkül juthatnak támogatáshoz, melyeket a támogatási igények beérkezési sorrendjében osztanak szét.

Ahhoz hogy civil szervezete ne maradjon le a támogatásról, elengedhetetlen, hogy a pályázatát időben benyújtsa, melynek előfeltétele az elektronikus pályázati rendszerbe (EPER) történő regisztráció.

Képzésünkön a végigvisszük a regisztrációs folyamatot, összeállítjuk a kötelező mellékletek dokumentációját, előkészülünk a pályázat beadására, hogy a megjelenés napján benyújtható legyen ezzel biztosítva a támogatáshoz jutás sikerességét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük